Sortim a l'InfoRipollet de març 2019

La Biblioteca Andreu Solà està on air: ens conviden a Ripollet Ràdio!

El passat divendres 8 de febrer Ripollet Ràdio ens va convidar a participar en l'Info Setmanal d'aquell dia.

Vanessa Rodríguez, com a coordinadora de la biblioteca, i Vanessa Pina, com a coordinadora pedagògica del centre, vam anar a la ràdio del municipi per parlar del nostre projecte de la biblioteca com a eix de difusió de cultura, de cohesió de la comunitat educativa i, per descomptat, com a instrument per fomentar entre el nostre alumnat el gust per la lectura.

Allà vam explicar algunes de les iniciatives que estem duent a terme: els clubs de lectura dirigits a famílies, alumnes i ripolletencs en general; el club de lectura de còmic, les col·laboracions amb la biblioteca municipal i els laboratoris lectors.

Al febrer, coincidint amb la Setmana Negra de Barcelona, vam muntar un Laboratori de Novel·la Negra, és a dir, una selecció de llibres de gènere policíac extrets del nostre fons bibliogràfic que anaven acompanyats d'una exposició dels principals autors d'aquest gènere.

I, quant a la col·laboració amb la biblioteca municipal, ja vam gaudir de la maleta de còmic històric i social, i hi ha programada també la cessió d'una maleta de poesia.

Volem donar les gràcies tant a Ripollet Ràdio com a l'InfoRipollet per fer-se ressò del nostre projecte bibliotecari, i esperem poder continuar col·laborant amb tots els organismes municipals.


Vanessa Rodríguez i Vanessa Pina, a l'estudi de Ripollet Ràdio, amb l'Elisabet Vázquez, directora de la biblioteca municipal de Ripollet 



Mural del laboratori lector de novel·la negra

Laboratori lector de Novel·la Negra

Comentarios

Entradas populares