Redissenyem la biblioteca escolar

 

Redissenyem
la biblioteca escolar

Un projecte per millorar la funcionalitat de la BE

 

La biblioteca escolar que somiem és un espai de cultura, de creixement personal i de convivència per a tot l’alumnat del centre.

Per això, i com a part del projecte 22 de l'Equip de treball BE PuntEdu CETE+ Erasmus+ KA120, ens hem proposat fer un redisseny de la BE no només físic, és a dir, amb canvis al mobiliari de la biblioteca, sinó també a nivell funcional per tal d’aconseguir que aquesta sigui aquest espai que somiem més agradable i a on els llibres es puguin localitzar còmodament.  

Veureu que aquest redisseny s'ha completat poc després de les vacances de primavera d'aquest 2024: s'han canviat els prestatges vells de la paret del fons per baldes blanques i cubs de color on trobareu seccions destacades de llibres de gèneres no purament narratius: còmic, manga, poesia, teatre, llibres de coneixements, llibres per a lectors novells... I, per descomptat, s'ha actualitzat el fons de llibres de coneixements, perquè aquests siguin més atractius, i també s'està actualitzant la resta del catàleg.

A més, entre els dos grans blocs de llibreries blanques, dedicades a la narrativa juvenil en llengua catalana i llengua castellana, hem col·locat dos bancs (amb emmagatzematge) per seure-hi mentre es busquen llibres per consultar o agafar en préstec; i també podeu seure als dos pufs!

Finalment, us resultarà ara més fàcil localitzar els llibres que busqueu gràcies a la nova cartelleria senyalitzadora.

Aneu a la biblioteca, si encara no ho heu fet, per veure com ha quedat... i per agafar algun llibre en préstec!



 



 

 

Comentarios

Entradas populares